Benim Güzel Ailem 3.bölüm fragmanı: Deniz’den şoke eden hamle! Öyle bir karar aldı ki...

Ekran macerasına atıldığı ilk günden beri izleyici kitlesi tarafından büyük beğeniyle takip edilen MinT Motion Pictures Benim Güzel Ailem’in 3.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 13.07.2023 09:16 GÜNCELLEME 13.07.2023 09:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT1’in yakın bir zaman önce yayın hayatına başlayan Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı seyircisiyle paylaşıldı. Gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla izleyenlerden tam not alan Benim Güzel Ailem heyecan yüklü anlara sahne olacak.

Erdal Özyağcılar, Onur Buldu ve Melis Babadağ gibi birbirinden iddialı isimleri bir araya getiren Benim Güzel Ailem’de Deniz’in aldığı karar damgasını vuracak. Beklenmedik bir karar alan Deniz’in ‘Kaan ben ayrılmak istiyorum’ çıkışı ipleri kopma noktasına getirir.

Baykut Badem’in yazdığı, Sadullah Celen’in yönettiği ve Öner Arslanel’in yapımcısı olduğu Benim Güzel Ailem 12 Temmuz Çarşamba tarihinde 3.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayınlanacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Gerçek 11 ay önce Şikayet Et
    1 saat olsun az ve öz olsun kimse beni saat 8 ile 12 arasında televizyon başına oturtamaz kafa kaldırmıyor
    Cevapla
  • antep27 11 ay önce Şikayet Et
    dizilerin arz talebi, seyirciye göre belirleniyor. yani izlemezsen yapılmaz. devam etmez. aile önce evinde tv elinte telefon tablet kendine bir limit ayar verecek. sonra görelim bakalım mrdya insanı bozabiliyor mu. neden önce evimizin içini sonra sokağımızı mahalle şehir ülkemiz diye gitmiyoruz. olaylara. koranadan sonra insanlarda bir manevi bitiş bir negatif hava var. kıralım zincirler
    Cevapla
  • İsci 11 ay önce Şikayet Et
    Bence diğer kanal dizilerinden çok daha güzel!
    Cevapla
  • Anadolu 11 ay önce Şikayet Et
    Geçen bölümüne birazcık göz ucuyla bakalım dedik hani TRT yapımı olunca nedir ne değildir hesabı, belki faydalı bişeyler buluruz diye. Baştan sona aşk meşk entrika yalan dolan neden niye hangi amaçla yapılmış dizi sormadan edemiyor insan. Memleketimize nesillerimize ne gibi bir faydası yada zararı olacak zaten aile yapısı denen bişey kalmadı devlet (TRT) eliyle yapılıyor olması üzücü.
    Cevapla
  • ADEM 11 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar da göz ucuyla bakmışsın, baştan sonra seyretmişsin , güzel dizi bence :)
    Cevapla
  • Hamza 11 ay önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun
    Cevapla
  • bu gidiş nereye??? 11 ay önce Şikayet Et
    çok ihtiyacımız var sanki dizilere.Yaptıkları sözde Aile dizilerinde Milli ve Manevi değerler hiç konu edilmiyor.Aile sahnelerinde İslamın Aile yapısı ile alakalı ne bir görüntü ne bir msj hiç bişey yok.Bir sahnelerinde Alemlerin efendisi Allah resulunun isminin anıldığını gördünüzmü?evinde Nene ler hariç namaz kılan Anne baba evlat çocuk sahnesi varmı?varsa yoksa Aşk! bu millet bumu?
    Cevapla
  • 0616kara 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiye islam ülkesi deyilki karisik dinli bir ülke ne bekliyordun......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyine harekat! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Erdoğan-Putin görüşmesini Zahid Akman yorumladı