TRT1'den aynı gün içinde 2 komedi dizisi birden! Organizasyon Bizim İşimiz, Koyu Beyaz...

TRT1, 'Tabii' isimli dijital platformunda izleyicisiyle buluşan Organizasyon Bizim İşimiz ile Koyu Beyaz dizilerinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı.

TRT1'den aynı gün içinde 2 komedi dizisi birden! Organizasyon Bizim İşimiz, Koyu Beyaz...
TRT1'den aynı gün içinde 2 komedi dizisi birden! Organizasyon Bizim İşimiz, Koyu Beyaz...
GİRİŞ 25.07.2023 13:15 GÜNCELLEME 25.07.2023 13:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Selçuk Aydemir'in yönettiği Motto Prodüksiyon imzalı Organizasyon Bizim İşimiz, TRT1 ekranında 1.bölümü ile izleyici kitlesinin karşısına geçti. Hakan Karul ile Furkan Yeşilnur'un yapımcılığını üstlendiği Organizasyon Bizim İşimiz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Senaryosunu Selçuk Aydemir, Onay Durgun ve Onur Gökçek'in kaleme aldığı Organizasyon Bizim İşimiz 24 Temmuz Pazartesi tarihinde saat 20:00'da komedi yüklü sahneleriyle gülmekten kırıp geçirdi.

ATV'den çok iddialı bir dizi daha geliyor! Yeni sezonda Safir'le damgasını vuracakATV'den çok iddialı bir dizi daha geliyor! Yeni sezonda Safir'le damgasını vuracak

Bülent İşbilen'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Rgb Grup Medya & Prodüksiyon imzalı bir başka komedi dizi olan Koyu Beyaz'ın da 1.bölümü TRT1 ekranında yayınlandı. Ümit Sönmez'in yapımcısı olduğu Koyu Beyaz dizisinin yayın tarihine ilişkin merak edilen detaylar netlik kazandı. Oktay Berber'in senaryosunu yazdığı Koyu Beyaz da 24 Haziran Pazartesi tarihinde saat 21:25'de TRT1'de komik sahneleriyle kahkaha tufanı estirdi.

Kanal D'nin final kararı gündeme oturdu! Veda Mektubu o tarihte yayından kaldırılıyorKanal D'nin final kararı gündeme oturdu! Veda Mektubu o tarihte yayından kaldırılıyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yaptıkları diziler Diğer onlarca Kanallarda VAR. Ama Tarihimizden Diziler yok. Tarihimizden çekilen diziler REKORLAR Kırdığı halde NEDEN TARİHİMİZDEN DİZİLER ÇEKİLMİYOR NEDEN. Yoksa Bazı güçler mi ENGEL Mİ Oluyor.TRT den Tarihi Diziler bekliyoruz.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    tarihi dizileri insanin uykusunu getiyor cok zaman uzun sure devam eder ise ortaya sacmalik cikiyor
    Cevapla
  • Mevlevi 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT tabii içerisinde tarihi diziler var bakabilirsiniz
    Cevapla
  • fm.. 1 yıl önce Şikayet Et
    bizimkilerin cektigi tarihi dizilerde konular çok geç ilerliyor acaip sıkıcı bi hal alıyor..eln ğlu olmayan bişeyi 40 dk ya sıgdırırken bizde kurgu kısmı cok az olup gereksiz o kadar cok zaman harcıyorlar ki o yüzden pek sarmıyor...sinema gibi ilk bölüm cekilir sonra duragan bii hal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir