Kuruluş Osman’a sürpriz 'yabancı isim' geliyor! Farklı bir renk getirecek

Yeni sezon için hazırlıkların tam gaz ettiği ve seyirciye öncekilerden çok farklı bir sezon yaşatmaya hazırlanan Kuruluş Osman ailesine bu sefer yabancı oyuncu Camila Duarte Çakır katılıyor.

Kuruluş Osman’a sürpriz 'yabancı isim' geliyor! Farklı bir renk getirecek
Kuruluş Osman’a sürpriz 'yabancı isim' geliyor! Farklı bir renk getirecek
GİRİŞ 23.09.2023 08:54 GÜNCELLEME 23.09.2023 08:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çok uzun bir zamandır ekranlarda varlık göstermesine rağmen izleyenlerin ilgisini bir an dahi kaybetmeksizin takip ettiği Kuruluş Osman 5.sezon öncesi transfer bombası patladı. Zengin oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla reytinglerde her hafta zirveye yerleşen Kuruluş Osman’a bu kez sürpriz bir yabancı isim dahil ediliyor.

Gönül Dağı’nda beş veda birden! 5’ini birden 4.sezonda göremeyeceksinizGönül Dağı’nda beş veda birden! 5’ini birden 4.sezonda göremeyeceksiniz

Oyuncu kimliğinin yanı sıra müzisyen, dansçı, ressam ve şarkıcı olarak da tanınan Camila Duarte Çakır, Kuruluş Osman’a farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 2021 yılından beri televizyon ekranlarında kameralar karşısına geçen ve Leylifer, Fandom ve La Suerte de Loli gibi yapımlarda boy gösteren Camila Duartes Çakır’ın Kuruluş Osman’daki rolü belli oldu.

Ahmet Yılmaz’ın yönettiği ve Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu Kuruluş Osman’la el sıkışan Camila Duarte Çakır, Orhan Gazi’nin partneri Holofira karakterini üstlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Tırıs 11 ay önce Şikayet Et
    Tarih dizisi çoktan pembe diziye döndü, zaten başlangıçta bir kaç bölüm izledim beğenmeyince bıraktım.
    Cevapla
  • eyüp 11 ay önce Şikayet Et
    DAHA KALİTELİ DİZİLER YAPILMALI DİRİLİŞ ERTUĞRUL OLDUĞU GİBİ . ATİLLA SELAHADDİN ,GAZNELİ MAHMUT ,FATİH, METEHAN gibi tarihi filim yapılmalı
    Cevapla
  • Nahit 11 ay önce Şikayet Et
    diziler uzadıkça saçmalıyorlar buda onlardan biri izlemek zaman kaybı
    Cevapla
  • Yürü be 11 ay önce Şikayet Et
    Hepimiz din kardeşiyiz seyredilmiyor dirilişin yarısı bile olamadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim