Ateş Kuşları dizisinden apar topar gitmişti! O isim Kuruluş Osman'ın yeni üyesi oldu

Ünlü oyuncu Bülent Polat’ın ATV’nin rekortmen dizisi Ateş Kuşları’ndan ayrılır ayrılmaz yeni adresi resmen belli oldu. ATV’nin dönem dizisi Kuruluş Osman’la anlaşma sağlayan Bülent Polat sürpriz karakterle izleyicisinin karşısına geçecek.

Ateş Kuşları dizisinden apar topar gitmişti! O isim Kuruluş Osman'ın yeni üyesi oldu
Ateş Kuşları dizisinden apar topar gitmişti! O isim Kuruluş Osman'ın yeni üyesi oldu
GİRİŞ 18.10.2023 11:24 GÜNCELLEME 18.10.2023 11:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dramatik sahneleriyle dizi severlere duygusal dakikalar yaşatan Ateş Kuşları’nın dikkat çeken ismi Bülent Polat bomba bir projeye imza attı. Üstlendiği ‘Doktor Feza’ karakteriyle isminden geniş bir kitleye bahsettiren Bülent Polat, bilindiği üzere yakın zaman önce Ateş Kuşları’yla yolları ayırmıştı.

TRT1'den Kod Adı Kırlangıç geliyor! Yepyeni dizisiyle reytingleri altüst edecekTRT1'den Kod Adı Kırlangıç geliyor! Yepyeni dizisiyle reytingleri altüst edecek

Oyunculuk performansıyla izleyenler tarafından büyük beğeni toplayan Bülent Polat, söz konusu projeye veda eder etmez Kuruluş Osman’la el sıkıştı. Oyunculuk kariyerinde Bir Zamanlar Çukurova, Çukur, Behzat Ç., Avrupa Yakası, Çiçek Taksi, Yılan Hikayesi, Yeditepe İstanbul gibi projelerde rol alan Bülent Polat, Kuruluş Osman’la gümbür gümbür geliyor.

Gönül Dağı 110.bölüm fragmanı: Selma'dan Taner'e ağızları açık bıraktıran cevap!Gönül Dağı 110.bölüm fragmanı: Selma'dan Taner'e ağızları açık bıraktıran cevap!

Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman’la anlaşan Bülent Polat’ın oynayacağı karakterin ayrıntıları da önümüzdeki günlerde kesinliğe kavuşacak.

Serçenin Gözyaşı filmi için nefesler tutuldu! Tamer Karadağlı başrolü üstlenecekSerçenin Gözyaşı filmi için nefesler tutuldu! Tamer Karadağlı başrolü üstlenecek

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Ne istiyordun seneryo rambo mu olsun tarih filmi çekiliyor oba olmayacakta ne olacak sen tarihindaha iyibniliyırsan seneryoyu sen yaz çok bilmiş
    Cevapla
  • MASK 10 ay önce Şikayet Et
    bu diziye hoolywoodun en gözde artisini getirsen bi halt olmaz dizi başladı başlayalı obada hain cengaverlikte bala ve malhun hatun huyde alplar aşağı hayde alplar yukarı başka bir senaryo yok
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Hiç boş kalmıyor maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!