Kanal 7'nin iddialı dizisi Esaret'te beklenmedik gelişme! İzleyici çok şaşıracak

Kanal 7 ekranlarında her bölümü ayrı heyecana sahne olan Karamel Yapım imzalı Esaret dizisinde Hira'nın kaçırılması gerilimi had safhaya çıkarır.

GİRİŞ 30.05.2024 14:37 GÜNCELLEME 31.05.2024 11:53

Kanal 7'de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle seyredilen Esaret’te Hira, Afife'nin hayatını kurtarmak için araca binmeyi kabul eder. Orhun ise hemen eve gelerek kameraları inceler ve Perihan tarafından kaçırıldığını anlar. Telefonla Hira'ya ulaşmayı başaran Orhun, Hira'yı kurtarabilecek mi?

Esaret 349. Bölümde Neler Yaşanacak?

Hira'nın merhameti ve kocaman kalbi bir kez daha kendisini gösterir. Afife'nin ona yaptıklarına rağmen yine de hayatını kurtaran Hira, kendi canını tehlikeye atarak araca binmeyi kabul eder. Olan biteni kameralardan anlayan Orhun ise telefon sinyalinden Hira'nın yerini tespit etmeye çalışır. Öte yandan Perihan, Hira'ya işkence yapmaya başlamıştır bile... Orhun zamanında yetişebilecek mi?

Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savaş büyüyor! İsrail'e füze yağmuru! Bilanço ağırlaşıyor
Bakan Şimşek 'Dünyada yeni trend' deyip, açıkladı: Yapay zekaya yatırım artacak!