Kanal 7'nin dikkat çeken dizisi Divane Gönlüm'de büyük kriz! Tokadı yapıştırıyor

Kanal 7'de nefes kesen sahneleriyle etkisi altında bıraktıran Divane Gönlüm'de Nermin ile Sultan arasında soğuk rüzgarlar eser ve büyük kriz patlak verir.

GİRİŞ 31.05.2024 09:21 GÜNCELLEME 31.05.2024 09:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7'de yayınlanan her bölümü soluk soluğa seyredilen Divane Gönlüm'de Sultan, istemese de Nermin'le evlenir fakat evlilikleri pek de iyi bir tablo çizmez. Nermin, Sultan'ın ona bir iyilik yapmış gibi davranmasına çok sinirlenir. Bunun üzerine Sultan, Nermin'e tokat atar. Nermin ne yapacak?

Divane Gönlüm 7.Bölümde Neler Yaşanacak?

Nermin'in Nagin'e ucuz kız demesi üzerine Sultan sinirlerine hakim olamaz ve ona tokat atar. Daha balayına bile gitmeden kavga eden Nermin ve Sultan, evliliklerinde pek de mutlu görünmezler. Öte yandan Sultan'ın Nermin'le evlenmesini eniştesinden duyan Nagin, göz yaşlarına boğulur. Ablası ise hiç hak etmediği halde terk edilen Nagin'i birkaç günlüğüne halasına yollar. Tren istasyonunda yürürken bir adamla çarpışan Nagin, yeni bir aşka mı yelken açıyor?

Bambaşka hayatlar süren Nagin ve Sultan’ın yaşadığı trajik aşk hikayesi “Divane Gönlüm” hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • istanbul sokakları 3 ay önce Şikayet Et
    kanal 7 nin en güzel dizisi rüzgarlı tepe zevkle izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savaşın seyrini değiştirecek saldırı! İsrail'den 18 yıl sonra bir ilk! O bölgeyi vurdular
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak uyarısı: Saatler kaldı!