Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık bu hafta İzmir'de! Seyirciyi sürprizler bekliyor

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, yöresel lezzetleri ve şifalı bitkileriyle İzmir'in birçok ilçesinden evlere konuk oluyor.

Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık bu hafta İzmir'de! Seyirciyi sürprizler bekliyor
Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık bu hafta İzmir'de! Seyirciyi sürprizler bekliyor
GİRİŞ 31.05.2024 10:03 GÜNCELLEME 31.05.2024 10:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu hafta, tatilcilerin gözdesi İzmir'in Urla, Alaçatı gibi birçok ilçesini ziyaret ediyor.

Kunak ilk olarak, Balıklıova'da Kekik Teyze lakaplı bir teyzenin şifalı kekik çayı tarifini öğrendi. Kekik çayının faydalarından bahseden Kunak, önemli bilgiler verdi. Daha sonra tatilcilerin gözdesi Çeşme-Alaçatı'da otel sahibi olan Ayşe Hanım'ın, anne köftesi olarak adlandırdığı köftelerinin yapımına eşlik etti.

Şifalı bilgilerle birlikte tedavi yöntemleri uygulamaya devam eden Kunak, kolundaki eklem ağrılarından şikayet eden bir hastaya iğne tedavisi uygulayarak neler yapması gerektiğini bizzat gösterdi. Daha sonra Kunak, Alaçatı ve çevresinde bulunan yaklaşık 450 çeşit şifalı otunu satan bir esnafla sohbet etti, nelere faydalı olduğunu izleyenleriyle paylaştı.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Emin 3 ay önce Şikayet Et
    İnsanlara faydalı olan çok değerli bir insanı ekranlarinizda hergun görmek istiyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Papa'dan Nasrallah sorusuna cevap! Sert tepki gösterdi
Serhat Akın’a saldırı talimatının nereden geldiği ortaya çıktı! 250 bin TL'ye anlaşmışlar