Kanal 7 dizisi Gelin'de sürpriz gelişme! İzleyenler şaşkınlığını gizleyemeyecek

Kanal 7 ekranlarında heyecanın ardı arkasının kesilmediği ve hafta sonu akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Gelin dizisinde Cihan, eşi Hançer'e laf söyletmiyor.

Kanal 7 dizisi Gelin'de sürpriz gelişme! İzleyenler şaşkınlığını gizleyemeyecek
Kanal 7 dizisi Gelin'de sürpriz gelişme! İzleyenler şaşkınlığını gizleyemeyecek
GİRİŞ 01.06.2024 10:27 GÜNCELLEME 01.06.2024 10:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gelin'de Cihan, annesini affetmek istemez fakat Hançer'in ısrarı üzerine ziyaretine gider. Annesine Hançer'in isteği üzerine geldiğini söyleyen Cihan, eşinin arkasında olduğunu bir kez daha gösterir. Cihan ve Hançer aşkı büyüyor mu?

Gelin 27.Bölümde Neler Yaşanacak?

Hançer hakkında çirkin sözler söylenmesi üzerine çılgına dönen Cihan, adamın yakasına yapışarak Hançer'in eşi olduğunu ve değerinin paha biçilmez olduğunu söyler. Cihan'ın sözlerini duyan Hançer ise onun bu tavrından çok etkilenir. Her ne kadar anlaşma üzerine yapılan bir evlilik olsa da Cihan'ın bu tavrı Hançer'i etkilemeye yeter.  Hançer, Cihan'a aşık mı oldu?

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü “Gelin” her  Cumartesi Pazar 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ahanda 3 ay önce Şikayet Et
    vay be öyle mi olmuş tüh
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan umudu kestiler! İhanet suçlaması
İsrail'in yanıtı ne olacak? Tahran'dan misilleme açıklaması!