Arda Kural'ın son hali herkesi şaşırttı! Eski haline geri mi döndü

Uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele veren ve ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Arda Kural son haliyle gündem oldu.

Arda Kural'ın son hali herkesi şaşırttı! Eski haline geri mi döndü
Arda Kural'ın son hali herkesi şaşırttı! Eski haline geri mi döndü
GİRİŞ 12.08.2024 12:23 GÜNCELLEME 03.09.2024 16:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emret Komutanım ve Lise defteri dizisiyle 2000'li yıllarda büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Arda Kural uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti. 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural geçtiğimiz aylarda yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakıp setlere dönme kararı aldı. 

SON HALİ GÜNDEM OLDU

Tedavisi bittikten sonra 20 kilo vererek gençlik yılları dönen ünlü oyuncu saç ektirip bambaşka bir görünüme kavuştu. Bir hayli zayıflayarak herkesi korkutan ünlü oyuncu yeni halini paylaştı. Birçok sosyal medya kullanıcı Kural'ın bu hali zayıf haline kıyasla daha çok beğendi. İşte Arda Kural'ın son hali...

Arda Kural'ın son hali

Ünlü isme: 'Eski haline geri dönme', 'Böyle çok iyisin', 'Ne olur kendini salma', 'Çok sağlıklı görünüyor' gibi yorumlar yapıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Arda 3 ay önce Şikayet Et
    Arda kural bir dönem hasta idi sanırım.Psikolojisi nin bozulduğunu söylüyordu.Toparlanmış sanırım.Bende resmi görünce onun adına sevindim inanın. Arda hocam, inanın hiçbir şey için değmiyor üzülmeye, zaman zaman hepimiz üzülüyor etkileniyoruz hayattan, sonra dönüp kendimizi üzdüğümüz zamanları düşünüp üzüldüğümüze ve bu şekilde kendimize zarar verdiğimize pişman oluyoruz vesselam..
    Cevapla
  • dadaş 3 ay önce Şikayet Et
    böyle devam et kardeşim. sana yakışan bu. kendini toparlamak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Suriye'de, İran ve ABD arasında savaş gerilimi! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Bakan Fidan İsrail'in kirli planını açıkladı! İşte siyonistlerin ABD içindeki gücü