Divane Gönlüm 17.bölüm fragmanında Sultan, tokadın bedelini ağır ödetiyor!

Divane Gönlüm 17.bölümde, ablası ve Nagin'in konuşmalarını duyan Harun, orayı terk etmeye kalkar. Nagin ise kollarından tutarak gitmemesi için yalvarırken baygınlık geçirir. Sultan'ın ise hastanede Nagin'e bir sürprizi vardır.

GİRİŞ 13.06.2024 10:59 GÜNCELLEME 13.06.2024 10:59

Divane Gönlüm 17.bölümde Sultan, 6 yıldır Nagin'in peşini bırakmamıştır. Nagin ise Harun'u kaybetmemenin peşindedir ancak Sultan Nagin'in evliliğine çoktan zarar vermiştir bile. Hastaneye kaldırılan Nagin üstelik hamiledir, bunu fırsata çeviren Sultan, doktora tehditle para teklif ederek yanlış bilgi vermesini ister. Sultan, Nagin'in çocuğunu mu sahiplenecek?

Bambaşka hayatlar süren Nagin ve Sultan’ın yaşadığı trajik aşk hikayesi “Divane Gönlüm” hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Pakistan’ın ünlü oyuncuları Danish Taimoor ve Hiba Bukhari’nin başrollerini paylaştığı “Deewangi” dizisi “Divane Gönlüm” adıyla Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Divane Gönlüm, siyah ve beyaz kadar farklı hayatlara sahip iki gencin yollarının kesişmesiyle birlikte yaşanan aşk öyküsünü konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ANKA III, bölgedeki dengeleri sarsacak! Yunanistan'ın yakın takibine girdi
2025 yılında emekli olacaklara önemli uyarı!