TRT1 dizisinin yıldız ismi Caner Topçu, Güzel Aşklar Diyarı'yla gümbür gümbür geliyor!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndaki oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Caner Topçu, Kanal D’nin sabırsızlıkla beklenen dizisi Güzel Aşklar Diyarı’yla anlaşma sağladı.

TRT1 dizisinin yıldız ismi Caner Topçu, Güzel Aşklar Diyarı'yla gümbür gümbür geliyor!
TRT1 dizisinin yıldız ismi Caner Topçu, Güzel Aşklar Diyarı'yla gümbür gümbür geliyor!
GİRİŞ 26.06.2024 09:07 GÜNCELLEME 26.06.2024 09:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisinin İlyas Reis’i Caner Topçu’nun yeni adresi gün yüzüne çıktı. Daha önce de Şahane Hayatım, Dönence, Duy Beni ve Nöbet gibi projelerde boy gösteren Caner Topçu, Güzel Aşklar Diyarı’yla el sıkıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yıldızı Barış Arduç, Rüzgara Bırak'la ekranlara dönüyor!Alparslan Büyük Selçuklu'nun yıldızı Barış Arduç, Rüzgara Bırak'la ekranlara dönüyor!

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı ile kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Caner Topçu sürpriz bir rolle izleyici kitlesinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yakın bir zaman sonra Kanal D ekranlarında yayın macerasına atılacak olan Güzel Aşklar Diyarı’yla anlaşan Caner Topçu, Arhan karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Çekimleri Mahsun Kırmızıgül ve sonrasında Deniz Koloş eşliğinde Kapadokya’da gerçekleştirilecek olan Boyut Film ve Medyapım imzalı Güzel Aşklar Diyarı’nın oyuncu kadrosu da belli oldu.

Caner Topçu’nun yanı sıra Nilsu Berfin Aktaş Halil Ergün, Meltem Cumbul, Berkan Şal, Melis Birkan, Özgür Emre Yıldırım ve Ege Kökenli yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ersin 1 hafta önce Şikayet Et
    Barbaros Hayrettin dizisini tam tadinda birakcaklardi. 2ci senesi Engin Altan diziden ciktikdan sonra guzel degildi...
    Cevapla
  • tew lolo 1 hafta önce Şikayet Et
    ne performanstı ama bence sıfırdan biraz iyi idi. rolü yapmacık idi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi
100 milyar dolarlık fondan İsrail kararı! Kayıtsız kalmadı, hepsini sattı