RTÜK Başkanı Şahin'den uyarı: Gözümüz üzerlerinde!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından, Türkiye'de aile kurumunu zayıflatmayı ve gençleri etkisiz hale getirmeyi amaçlayan sapkın kampanyalar için mücadeleye devam edileceğini belirtti.

GİRİŞ 18.06.2024 13:59 GÜNCELLEME 18.06.2024 14:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

RTÜK Başkanı Şahin, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, Batı kökenli bazı medya organlarının Türkiye'de aile kurumunu zayıflatmayı ve gençleri etkisiz hale getirmeyi amaçlayan sapkın kampanyaları hedef aldıklarını aktardı.

Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Batı fonlu bazı medya organlarının aile kurumumuzu parçalamak ve gençlerimizi kişiliksizleştirmek için sistematik olarak yürüttüğü sapkın kampanyaları görmüyor değiliz. İzleme Uzmanlarımız tatilde de çalışıyor. Gözümüz üzerlerinde. İnancımıza, kültürümüze, örf ve adetlerimize aykırı yapımlar ve bunları pazarlayan iş birlikçileriyle mücadelemiz aralıksız devam edecektir."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Tahkik 2 ay önce Şikayet Et
    Survivor direkt kapattırın. Kanalında her saniye günah var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek