Rüzgarlı Tepe 124.bölüm fragmanı: Zeynep, Halil'e karşı duygularını itiraf ediyor mu?

Rüzgarlı Tepe 124.bölümde, Halil ve Zeynep arasındaki kelime oyunları artık yerini eyleme bırakıyor. Halil'in Zeynep'e sürpriz yaparak baş başa bir piknik ayarlaması, Zeynep'i konuşturmaya yetecek mi?

GİRİŞ 20.06.2024 12:11 GÜNCELLEME 20.06.2024 12:11

Rüzgarlı Tepe 124.bölümde Halil'in ardı ardına gelen hamleleri karşısında utanan Zeynep, kendini geri çekmek istese de o da sevdiğini saklamakta güçlük çeker. Halil, Zeynep'le baş başa kalmak ister ve ona bir sürpriz yapar. Zeynep ile baş başa kalan Halil, aşkını itiraf etmesi için onu zorlar. Cesur olduğunu söyleyen Zeynep, Halil'i sevdiğini söyleyecek mi?

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitliyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhur İttifakı üzerinde toplanan siyah bulutlar nasıl dağıldı/dağıtıldı?
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur'un gözaltına alındığı anlar ortaya çıktı