Evlat 5.bölüm fragmanı: Kurram yine ortalığı karıştırıyor! Öyle bir şey söyledi ki...

Evlat 5.bölümde Kurram, evin Muskan'ın üzerine yapıldığını öğrenir ve bütün eğlenceyi yarıda bölerek herkesi başına toplar. Babasıyla olan bütün bağını kopardığını söyleyen Kurram, bütün mirasın paylaşılmasının önünü açar.

GİRİŞ 21.06.2024 11:05 GÜNCELLEME 21.06.2024 11:05

Evlat 5.bölümde evin Muskan'ın üzerine yapıldığını öğrenen Adnan ise şaşkınlığını gizleyemez. Evin devredilmesiyle birlikte serzenişte bulunan Adnan ve Kurram yüzünden baba Celal, bütün birikimini evlatlarına paylaştırmaya karar verir. Tüm mal varlığını çocuklarına eşit şekilde dağıtan aile, evlatlarından beklediği sevgiyi görebilecek mi?

Çocuklara bırakılabilecek en büyük mirasın karakter ve manevi değerler olduğunu anlatan “Evlat”, hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Yayınlandığı dönemde Pakistan’da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Aulaad dizisi, Evlat adıyla Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Evlat, çocuklarını büyük değerlerle, iyi bir eğitimle ve özveriyle yetiştiren Prof. Celal ve eşi Zekiye’nin evlatları tarafından maruz kaldığı muameleyi dramatik bir şekilde konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
FETÖ'cü firari emniyet müdürü resmen Amerikan malı... Vatandaşlığa geçti,ismini değiştirdi
Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti