Esaret 365.bölüm fragmanında Hira'dan beklenmedik hareket! Orhun gözlerine inanamıyor

Esaret 365.bölümde, sürpriz yapma sırası Hira'dadır. Masallardaki gibi mutlu olduğunu söyleyen Hira, bu kez Orhun'u mutlu etmek ister ve ona anlamlı bir mesaj atarak harika bir sürpriz yapar. Hira'yı karşısında gören Orhun ise adeta donakalmıştır.

GİRİŞ 21.06.2024 11:41 GÜNCELLEME 21.06.2024 11:41

Esaret 365.bölümde Orhun, onların hikayesinin yeni başladığını söyleyerek Hira'yı çok mutlu edeceğinin sinyallerini verir. Hira, Orhun'un yaptığı jestlerin altında kalmaz ve ona unutamayacağı bir sürpriz hazırlar.

"Sabırla bekleyenlerin anahtarı bir kutuda saklı" şeklinde mesaj alan Orhun ise eve geldiğinde yerdeki işareti takip eder ve kilitli bir kutu bulur. Kutunun başında bekleyen Hira'yı gören Orhun gözlerini ondan alamaz.

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de...

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika... Bakan Şimşek'ten kripto varlık açıklaması!
8 bankadan faizsiz kredi: Başvuru şartları belli oldu!