Gelin 31.bölüm fragmanında Hançer, gözyaşlarına hakim olamıyor! Bu sözleri kaldıramadı

Gelin 31.bölümde, Cihan ve Hançer'in evliliği tam rayına oturmaya başladı derken yengesi yine yine para derdine düşer ve Hançer'e onurunu ayaklar altına alıp para istemesi gerektiğini söyler. Gözyaşlarına boğulan Hançer ne yapacak?

GİRİŞ 21.06.2024 12:47 GÜNCELLEME 21.06.2024 12:47

Gelin 31.bölümde Yengesi, Hançer'in abisi üzerinden yine para koparma derdindedir. Abisinin hastalığı yüzünden para karşılığı evlilik yapan Hançer'i yine para koparması için zorlamaya başlar. Yengesinin bu isteklerini yanlış bulan Hançer ise para için kendini lekelemeyeceğini söyler. Yengesi ise bir kere satıldığını yine yapabileceğini söyler. Bu sözler karşısında gözyaşlarına boğulan Hançer'i yalnız bırakmayan yine Cihan olur.

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü “Gelin” her  Cumartesi Pazar 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Başrollerini Talya Çelebi ve Cenay Türksever’in paylaştığı “Gelin”, çarpıcı içeriğiyle Pazar akşamlarına damga vuruyor. Bir yanda sevdikleri için hayallerinden vazgeçen Hançer, diğer yanda bakışlarıyla ateş saçan Cihan… Bambaşka dünyaların insanları olan Hançer ile Cihan’ın büyük yalanlarla harmanlanan hikayesi Gelin dizisi ile Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Dizi severlerin soluksuz izlediği “Gelin” dizisi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Kendisini bir anda hayallerinden başka bir dünyada bulan Hançer ve soyadının ağırlığı karşısında ezilen Cihan’ın yalan ve ihtirasla yoğurulan hikayesi Gelin, ekranlardaki yerini alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'den Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni adım
Göç tarihinde dönüm noktası! Resmen yürürlüğe girdi! 1.5 milyon yeni Türk vatandaşı