Emanet 695.bölüm fragmanı: Poyraz ile Nana'ya büyük sürpriz! Çifti şaşkına çevirdiler

Sevilen dizi Emanet 695.bölümde, Poyraz ve Nana'ya ailesinden tarafından büyük sürpriz yapılır. Şaşkınlık geçiren yeni evli çiftin mutlulukları gözlerinden okunur. Poyraz ise bu fırsatı kaçırmaz ve Nana'yı dansa kaldırır.

GİRİŞ 23.06.2024 09:45 GÜNCELLEME 23.06.2024 13:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emanet 695.bölümde Poyraz'ın Nana'yı çok sevdiği artık herkes tarafından biliniyordur zaten Poyraz da bunu saklamaz ve her fırsatta Nana'ya vurulduğunu ona açık açık söyler. Poyraz evlilik planlarını soran abisine en az iki çocuk istediğini söyleyince Nana müdahale eder fakat Poyraz'ın onu dinlemeye hiç niyeti yoktur. Nana ve Poyraz'ın çocukları mı olacak?

Gelin 32.bölüm fragmanında Hançer, Cihan'dan ne saklıyor? Araları tekrardan bozuluyor!Gelin 32.bölüm fragmanında Hançer, Cihan'dan ne saklıyor? Araları tekrardan bozuluyor!

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • siverekli şakir 3 gün önce Şikayet Et
    ne lan bu emanet bitirin artık şu saçmalığı kabak tadı verdi beeee.....
    Cevapla
  • Şaşkın 4 gün önce Şikayet Et
    Şaşkına döndüm yahu. Evin yolunu kaybettim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Bahçeli görüşmesinin perde arkası: Sonuna kadar gidilecek!
Suriye'de görev yapan general insan kaçakçılığı suçundan tutuklandı