Evlat 7.bölüm fragmanında Celal ile ailesi evinden mi oldu? Boşalttıkları takdirde...

Evlat 7.bölümde baba Celal ve oğlu Bilal, evdekilerin Muskan'ı suçlamasından ötürü tartışırlar. Sinirlenen baba Celal, tokat atacağı sırada fenalaşır. Öte yandan Muskan'ın ailesi ise evi boşaltmaları halinde düğünün gerçekleşeceğini söyler.

GİRİŞ 25.06.2024 11:53 GÜNCELLEME 25.06.2024 11:53

Evlat 7.bölümde Bilal ve babası Celal arasında yaşanan arbedeyi gören Roşna'nın müstakbel kayınpederi ve kayınvalidesi, böyle bir aileye damat verilmeyeceğini söyleyerek düğünü iptal eder. Tüm bunların üzerine bir de Muskan'ın annesi kızının üzerine yapılan evden tüm ailenin çıkmasını ancak o şekilde kızıyla Bilal'in evleneceğini söyler. Bilal, sevdiği için ailesini kapı dışarı mı edecek?

Çocuklara bırakılabilecek en büyük mirasın karakter ve manevi değerler olduğunu anlatan “Evlat”, hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Yayınlandığı dönemde Pakistan’da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Aulaad dizisi, Evlat adıyla Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Evlat, çocuklarını büyük değerlerle, iyi bir eğitimle ve özveriyle yetiştiren Prof. Celal ve eşi Zekiye’nin evlatları tarafından maruz kaldığı muameleyi dramatik bir şekilde konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye listeden çıktı! 2 operasyon dünyanın dilinde!
İsrail yine karıştı! Zorla askere alınmak istenen Ortodoks Yahudiler polisle çatıştı