Kan Çiçekleri 346.bölüm fragmanı: Baran ve Dilan'a hain tuzak! Ölümle burun buruna...

Kan Çiçekleri 346.bölümde Baran, Dilan'ı Hasan'ın elinden kurtarır ancak Hasan'ın daha önce yaptıklarını duyunca kulaklarına inanamaz. Baran ve Dilan yalancı şahitle görüşmeye gider fakat orada tuzağa düşeceklerinden habersizlerdir.

GİRİŞ 25.06.2024 12:44 GÜNCELLEME 25.06.2024 12:44

Kan Çiçekleri 346.bölümde Birbirlerinden güç alan güzel çift, her karanlıktan birlikte çıkacaklarını söyler. Yalancı şahit Tekin'in yerini bulan Baran ve Dilan onunla görüşmeye gider fakat Cevahir, şahitin konuşmaması için çoktan tuzak kurmuştur bile. Tekin'den gerçekleri söylemesini isteyen Baran ve Dilan, arkalarında onlara doğrulmuş namlunun farkında değildir. Dilan ve Baran'ın hayatı tehlikede mi?

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi  Kan Çiçekleri ikinci sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in üstlendiği Kan Çiçekleri nefes kesecek yeni bölümleriyle gün ortasına renk katıyor.

Ekranların sevilen dizisi Kan Çiçekleri aşk ve özlem dolu bölümleriyle Kanal 7’deki yerini alıyor. Kan davasını bitirmek için yolları kesişen Baran ve Dilan’ın büyük bir aşka dönüşen öyküsü, yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Refah'ta Filistinlilerin çadırlarını bombaladı: Çok sayıda şehit var!
Türkiye gri listeden çıktı: Önümüzde atılacak hangi adımlar kaldı?