Rüzgarlı Tepe 127.bölüm fragmanı: Halil vuruldu mu? Gözler Alper'in üzerine çevrildi!

Rüzgarlı Tepe 127.bölümde Halil, Zeynep'in söylediklerine bir türlü inanmak istemez. Onu ondan daha iyi tanıdığını söyler ve Zeynep Aslanlı'nın nasıl birisi olduğunu ona anlatır. Alper ise onları takip eder ve Halil'e tuzak kurar. Halil vuruldu mu?

GİRİŞ 25.06.2024 13:39 GÜNCELLEME 25.06.2024 13:39

Rüzgarlı Tepe 127.bölümde Zeynep, Halil'in ısrarlarına rağmen sevgisini inkar etmeye devam eder fakat Halil ona inanmaz. Çektiği acı gözlerinden yansıyan Halil, sahilde bitkin halde yürümeye çalışırken Zeynep ona yetişir. Bir türlü vazgeçmeyen Alper, sonunda Halil'i vurdu mu?

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitliyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TÜİK açıkladı: İl olması beklenen ilçeler: İşte 82 83 84 85 plakalar...
FATF, Türkiye'yi gri listeden çıkardı