TRT'nin dijital platformu Tabii'ye Yüzde İki geliyor! Kadrosunda öyle isimler var ki

TRT'nin dijital platformu tabii'nin yeni orijinal dizisi Yüzde İki, sürpriz oyuncu kadrosuyla yakında sete çıkıyor. İzleyicileri ekrana başına kilitlemeye hazırlanan Yüzde İki gülmekten kırıp geçirecek.

TRT'nin dijital platformu Tabii'ye Yüzde İki geliyor! Kadrosunda öyle isimler var ki
TRT'nin dijital platformu Tabii'ye Yüzde İki geliyor! Kadrosunda öyle isimler var ki
GİRİŞ 28.06.2024 16:35 GÜNCELLEME 28.06.2024 16:35

Kadrosunda Cem Gelinoğlu, Şinasi Yurtsever ve Merih Öztürk gibi isimlerin yer aldığı, bir beyaz yaka komedisi olan Yüzde İki'nin yapımcılığını Zeno Film, ortak yapımcılığını ise 25 Film üstleniyor.

Teşkilat'tan Hayat Hırsızı'na çok konuşulacak transfer! Selman rolüyle ekrana dönüyorTeşkilat'tan Hayat Hırsızı'na çok konuşulacak transfer! Selman rolüyle ekrana dönüyor

Popüler, güncel ve merak uyandıran içeriklerin adresi tabii'nin yeni orijinal dizisi Yüzde İki, Antalya'da kendi halinde esnaf olan Yiğit'in (Cem Gelinoğlu) İstanbul'un merkezinde bir plazaya gelmesiyle başına gelen komik olayları konu alıyor.

Yönetmen koltuğunda Koray Şahin'in oturduğu dizide Yiğit, babasının hissedarlarının olduğu şirketin satılmasına karar verilmesi üzerine İstanbul'a gelir. Babasına ait hisseyi devretmek için şirketin bulunduğu plazaya gelince burada başına bazı olaylar gelir ve fikrini değiştirerek bu şirkette çalışmaya karar verir. Plaza hayatına adım atan yılların esnafı Yiğit, kendisini bir anda iş dünyasında yaşanan karmaşık olayların ortasında bulur.

Oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu, Şinasi Yurtsever, Merih Öztürk, Yusuf Çim, Bahar Şahin, Müfit Kayacan, Utku Ateş, Nilay Erdönmez, Eray Kaman ve Hülya Duyar gibi isimlerin yer aldığı Yüzde İki'nin yapımcılığını Zeno Film, ortak yapımcılığını ise 25 Film üstleniyor.

Hem eğlenceli konusu hem de güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük merak uyandıran tabii orijinal dizisi Yüzde İki, 1 Temmuz'da sete çıkıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT Başkanı İbrahim Kalın, Haniye ile görüştü!
Çevre ikiyüzlülüğünün böylesi! Yine ‘mesele ağaç değil’