Teşkilat'tan Hayat Hırsızı'na çok konuşulacak transfer! Selman rolüyle ekrana dönüyor

Teşkilat dizisinin hafızalardan silinmeyen ismi Cengiz Bozkurt, yeni sezonda yayın hayatına başlangıç yapacak olan Hayat Hırsızı projesiyle anlaşma sağladı.

Teşkilat'tan Hayat Hırsızı'na çok konuşulacak transfer! Selman rolüyle ekrana dönüyor
Teşkilat'tan Hayat Hırsızı'na çok konuşulacak transfer! Selman rolüyle ekrana dönüyor
GİRİŞ 28.06.2024 16:17 GÜNCELLEME 28.06.2024 16:17

Yeni sezonda ekran macerasına atılmaya hazırlanan Hayat Hırsızı dizisine çok konuşulacak bir isim katılıyor. Son olarak TRT1'in izlenme rekorları kıran dizisi Teşkilat'ta rol alan Cengiz Bozkurt, AY Yapım imzalı Hayat Hırsızı'yla el sıkıştı.

Kara Ağaç Destanı'ndan Yüzde İki'ye dev transfer! Tercihini yine TRT'den yana kullandıKara Ağaç Destanı'ndan Yüzde İki'ye dev transfer! Tercihini yine TRT'den yana kullandı

Hilal Saral'ın yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Hayat Hırsızı'na evet diyen Cengiz Bozkurt'un hangi rolü üstleneceği belli oldu. Selman karakteriyle izleyici kitlesini etkisi altında bıraktıracak.

Senaryosunu Aybike Ertürk'ün kaleme aldığı ve Temmuz ayının 2.haftası sete çıkmaya hazırlanan Hayat Hırsızı'nın yeni transferi Cengiz Bozkurt, ünlü futbolcu Tufo’nun babası rolüyle Hayat Hırsızı projesine farklı bir soluk getirecek.

Bilindiği üzere Teşkilat'ta üstlendiği 'Çetin Erdemsoy' karakteriyle seyirciye unutulmaz dakikalar yaşatan Cengiz Bozkurt; Kara Tahta, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Behzat Ç. Bir Anlara Polisiyesi, Leyla ile Mecnun gibi projelerde rol almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yumaklı'dan orman yangını açıklaması: Türkiye genelinde 44 adet yangın çıktı
Filistin'den BM'ye Gazze çağrısı! Derhal harekete geçin