Evlat 9.bölüm fragmanında Muskan istediklerini bir bir alıyor! Aile dağılıyor mu?

Evlat 9.bölümde baba Celal'in evi terk etmesinin ardından bir otorite boşluğu doğar. Mooni, Muskan'ın yaptıklarını sezer ve onu suçlayarak saldırır. Bilal ise bu olaydan sonra Mooni'nin akıl hastanesine kapatılması için araç çağırır.

GİRİŞ 27.06.2024 11:33 GÜNCELLEME 27.06.2024 11:33

Evlat 9.bölümde Muskan'ın baba Celal'i evden göndermesinin ardından şimdi de sıra Mooni'ye gelir. Muskan, evde can güvenliğinin olmadığını ileri sürerek onun akıl hastanesine kapatılmasını ister. Bilal ise annesinin ve abisinin söylediklerine aldırmadan Mooni'nin hastaneye kapatılması için harekete geçer. Gözyaşları içinde götürülen Mooni'nin götürülmesine kim engel olacak?

Çocuklara bırakılabilecek en büyük mirasın karakter ve manevi değerler olduğunu anlatan “Evlat”, hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Yayınlandığı dönemde Pakistan’da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Aulaad dizisi, Evlat adıyla Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Evlat, çocuklarını büyük değerlerle, iyi bir eğitimle ve özveriyle yetiştiren Prof. Celal ve eşi Zekiye’nin evlatları tarafından maruz kaldığı muameleyi dramatik bir şekilde konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çorum'da 2 polisin yaralandığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
İsrail'den skandal adım! AB'den açıklama: Tanımayacağız