Esaret 369.bölüm fragmanında Neva'dan pes dedirtecek tuzak! Durmak nedir bilmiyor

Esaret 369.bölümde Kenan ve Nurşah da evlenmek için tarih konuşmaya başlar. Afife, düğünün hangi yalıda olduğunu sorunca mahalle düğün salonunda olacağı yanıtını alır ve çok bozulur. Öte yandan Neva, Hira'yı büyük bir oyunla tuzağa çeker.

GİRİŞ 27.06.2024 12:20 GÜNCELLEME 27.06.2024 12:20

Esaret 369.bölümde Kenan ve Nurşah düğün hazırlarına başlarken, Orhun da annesi Afife'ye yaptıkları için tepki gösterir. Afife tarafından kovulduğundan beri daha da hırslanan Neva ise Hira'yı arayarak Orhun'un sesini taklit eden bir yazılımla Hira'yı kandırır. Hira, Orhun'un ona büyük bir sürpriz hazırladığına inanır. Hira'yı buluşma noktasında ne bekliyor?

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de...

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP lideri Özgür Özel'in görmezden geldiği gerçekler! Bakın sadece son 2 yılda neler oldu?
Yedi ilden peş peşe kötü haberler!