Kim Milyoner Olmak İster'den sonra Milyoner Aile geliyor! Bu yarışmada kaybetmek yok

Kim Milyoner Olmak İster’den sonra ATV’ye milyonlar kazandıracak bir yarışma programı geliyor. Milyoner Aile adlı yarışma programı ‘Milyoner olmak çok kolay’ sloganıyla yola çıkıyor.

Kim Milyoner Olmak İster'den sonra Milyoner Aile geliyor! Bu yarışmada kaybetmek yok
Kim Milyoner Olmak İster'den sonra Milyoner Aile geliyor! Bu yarışmada kaybetmek yok
GİRİŞ 28.06.2024 14:29 GÜNCELLEME 28.06.2024 14:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında çok yakında ailelerin milyonlar kazanabileceği bir yarışma programı yayın hayatına başlıyor. Kim Milyoner Olmak İster’in ardından izleyici kitlesiyle buluşmaya hazırlanan Milyoner Aile programında aileler, cevabı içinde olan video soruları en hızlı ve doğru şekilde yanıtlamaya çalışacaklar.

Kızılcık Şerbeti'nden Karantina’ya beklenmedik transfer! Yeni rolü çok konuşulacakKızılcık Şerbeti'nden Karantina’ya beklenmedik transfer! Yeni rolü çok konuşulacak

Yarışmacıların Türkiye’nin her ilinden katılım gösterebilecekleri Milyoner Aile, farklı konseptiyle izleyicisini ekrana kilitleyecek.

Her akşam 4 aileden biri, 500 BİN TL ödül kazanacak ve ödülleri katlanarak milyonlara ulaşacak. Hem de hiç kayıpsız… Kaybetmenin olmadığı Milyoner Aile’de sonuncu olup elenseniz bile kasanızdaki biriken ödülle yarıştan ayrılacaksınız.

"Milyoner Aile"de, dört muhteşem aile, 4'er kişilik ekipler halinde yarışacak. İstediğiniz akrabanızla katılacağınız, takımınızla MİLYONER olmak artık çok kolay!

MİLYONER AİLE’DE KAYBETMEK YOK!

Yapmanız gereken tek şey, cevabı zaten içinde olan video sorularını; ailece en hızlı ve doğru şekilde yanıtlamak! Hepsi sadece bu kadar! Sadece 14 soru, her bölüm 500 bin TL, biriken milyonlar, kaybetmek yok!

MİLYONLARI NASIL KAZANIRIM?

Tüm soruları en hızlı ve doğru şekilde cevaplayan aile, 500.000 TL'yi kasasına koyarken, sonraki bölümde yarışmaya devam edecek, gecenin en kötü performansını sergilemediği sürece parasına para katmaya milyoner olmaya devam edecek!

Bölümün en düşük puanlı ailesi ise programa veda edecek. Ve yerini yeni bir aileye bırakacak. Bir aile milyonlar kazansa da, ta ki bir gün sonuncu bile olsalar kazandıkları ödülleri, kayıpsız olarak alıp, evlerine dönecekler.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Rebelboy1903 2 gün önce Şikayet Et
    Formatı en düzgün yarışma milyoner, gününü arttırın kafi. Yapılan hiçbir sözüm ona bilgi yarışması milyoner in yanına yaklaşamıyor. Şuan bahsi geçen formatta hiç gösterime sokmaya gerek yok gibi görünüyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli gazeteci Gideon Levy, 'Bu bir işgaldir' diyerek haykırdı! 'Yeryüzünün en zalimi'
Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlama anına ilişkin görüntüleri paylaştı