Evlat 10.bölüm fragmanında kritik gelişme! Komaya giren Mooni yaşayabilecek mi?

Evlat 10.bölümde Muskan eve sadece iç kişiyi kabul edebileceğini söyler. Muskan, Mooni'yi evde istemeyince Celal, eşi Zekiye ve kızları Roşna geri döner. Bunu gören Bilal, eşi ve kayınvalidesine tepki gösterir. Bilal'ın aklı başına geliyor mu?

GİRİŞ 28.06.2024 13:15 GÜNCELLEME 28.06.2024 13:15

Evlat 10.bölümde Mooni, hastanede kalmak istemez ve hemşirelere direnir. Bunu gören hemşirelerden birisi ona tehlikeli bir iğne yapar ve komaya girmesine neden olur. Her şeyden habersiz baba Celal ise hastaneye giderek kızını çıkarmak istediğini söyler fakat çok geç kalmıştır. Komaya giren Mooni kurtulabilecek mi?

Çocuklara bırakılabilecek en büyük mirasın karakter ve manevi değerler olduğunu anlatan “Evlat”, hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Yayınlandığı dönemde Pakistan’da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Aulaad dizisi, Evlat adıyla Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Evlat, çocuklarını büyük değerlerle, iyi bir eğitimle ve özveriyle yetiştiren Prof. Celal ve eşi Zekiye’nin evlatları tarafından maruz kaldığı muameleyi dramatik bir şekilde konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden adaylıktan çekilirse kimler aday olacak? İsimler gelmeye başladı
Heyecanlandıran açıklama! Dünya devinden Türkiye sinyali