Esaret 370.bölüm fragmanı: Orhun'a büyük komplo! Polisler tarafından tutuklanıyor mu?

Esaret 370.bölümde Neva bu kez büyük oynar. Hira'yı tuzağa çeken Neva, Orhun'u da aynı tuzağa düşürmeyi başarır. Polis baskınıyla birlikte elinde silahla olay mahallinde yakalanan Orhun, bu girdabın içerisinden nasıl çıkacak?

GİRİŞ 28.06.2024 13:31 GÜNCELLEME 28.06.2024 13:31

Esaret 370.bölümde Orhun, Hira'ya kurulan tuzağı anlar ve ona ulaşır. Her şeyden habersiz Orhun'u bekleyen Hira, büyük bir tuzağın içine çekildiğini son anda öğrenir. Telefonuna kurşun isabet eden Hira canını kurtarmaya çalışırken Orhun terkedilmiş mekanı basar. O esnada olay yerine gelen polis Orhun'u elinde silahıyla yakalar. Orhun, tutuklanıyor mu?

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de...

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BOTAŞ, işgalci İsrail'e petrol ihraç edildiği iddialarını yalanladı
İzmir'de restoranda patlama: 5 kişi hayatını kaybetti!