Kan Çiçekleri 352.bölüm fragmanı: Aşk kazandı! Baran'ın aradığı fırsat ayağına geliyor

Kan Çiçekleri 352.bölümde rüzgar Dilan ve Baran'ın yönünde esmeye başlar. Cevahir karşısında önemli bir koz elde eden Baran, bunu sonuna kadar kullanmak ister. Savaş bitiyor mu?

GİRİŞ 03.07.2024 11:24 GÜNCELLEME 03.07.2024 11:24

Kan Çiçekleri 352.bölümde Dilan ve Baran'ın aşkı birçok zorluğun üstesinden gelmiştir. Artık karanlık günler geride kalmış, Baran ve Dilan mutlu günlere çok yaklaşmıştır.  Baran, çok önemli bir ipucu bulduğunu söyleyerek Hasan'ı kesinlikle elden kaçırmamaları gerektiğini söyler. Duruşmaya hazırlanan Baran, davayı kazanacak mı?

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi  Kan Çiçekleri ikinci sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in üstlendiği Kan Çiçekleri nefes kesecek yeni bölümleriyle gün ortasına renk katıyor.

Ekranların sevilen dizisi Kan Çiçekleri aşk ve özlem dolu bölümleriyle Kanal 7’deki yerini alıyor. Kan davasını bitirmek için yolları kesişen Baran ve Dilan’ın büyük bir aşka dönüşen öyküsü, yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
UEFA'dan çifte standart! Bu kural ihlallerini para cezası ile geçiştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin risk primi 10 kat hızlı düştü