Kan Çiçekleri 353.bölüm fragmanı: Baran'dan Dilan'a büyük sürpriz! Yepyeni başlangıç...

Kan Çiçekleri 353.bölümde Dilan ve Baran yeni bir başlangıç yapar. Baran'ın aşkı gün geçtikçe daha da büyür. Dilan ise Baran'ın aşkıyla daha da güzelleşir. Zor günleri geride bırakan güzel çift yeni bir hayata yelken mi açıyor?

GİRİŞ 04.07.2024 11:11 GÜNCELLEME 04.07.2024 11:11

Kan Çiçekleri 353.bölümde Karabey konağında düğün vardır. Çiftin en mutlu gününde Baran ve Dilan da aşklarını tazeler. Dilan'ın güzelliğini gören Baran, şaşkınlığını gizleyemez ve ona büyük bir sürpriz yapar. Dilan ise Baran'ın sürprizinden çok etkilenmiştir ve ona duyduğu sevgi daha da artar. Baran'ın Dilan'a yaptığı sürpriz ne?

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi  Kan Çiçekleri ikinci sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in üstlendiği Kan Çiçekleri nefes kesecek yeni bölümleriyle gün ortasına renk katıyor.

Ekranların sevilen dizisi Kan Çiçekleri aşk ve özlem dolu bölümleriyle Kanal 7’deki yerini alıyor. Kan davasını bitirmek için yolları kesişen Baran ve Dilan’ın büyük bir aşka dönüşen öyküsü, yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail, BM'ye ait okulda sivilleri vurdu: 16 ölü
Kahraman Türk askerlerlerinden Millilere mesaj: Tüyleri diken diken etti