Esaret 374.bölüm fragmanında Orhun teslim oluyor! Ölüm haberi soğuk duş etkisi yapıyor

Esaret 374.bölümde Neva'nın cansız bedeni Nurşah ve Kenan tarafından bulunur. Böylelikle Orhun'un suçsuzluğunu kanıtlayacak görüntüler de Neva ile birlikte yok olur. Haberi alan Orhun ise çaresiz bir şekilde polise teslim olmaya karar verir.

GİRİŞ 04.07.2024 11:22 GÜNCELLEME 04.07.2024 11:22

Esaret 374.bölümde Neva'nın ölümüyle birlikte işler Orhun'un aleyhine sonuçlanır. Neva'nın ölüm haberini alan Afife ise şok geçirir. Öte yandan Nurşah ve Kenan, görüntülerin ortaya çıkmasını istemeyen kişilerin kim olduğunu anlamaya çalışır. Kenan ve Nurşah, Orhun'un kurtuluş bileti olan görüntülere ulaşabilecek mi?

Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi  Kan Çiçekleri ikinci sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in üstlendiği Kan Çiçekleri nefes kesecek yeni bölümleriyle gün ortasına renk katıyor.

Ekranların sevilen dizisi Kan Çiçekleri aşk ve özlem dolu bölümleriyle Kanal 7’deki yerini alıyor. Kan davasını bitirmek için yolları kesişen Baran ve Dilan’ın büyük bir aşka dönüşen öyküsü, yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'da Türk taraftarlar gözaltına alındı!
Türk Devletleri Teşkilatı için 2 tarihi öneri: Bu artık gerekli, kuralım...