Her Halimle Sev 2.bölüm fragmanı: Sonam ve Nityam evleniyor mu? Beklenmedik karar!

Her Halimle Sev 2.bölümde Nityam, Savi'nin aracına biner. Kadın sürücü olduğunu gören Nityam kaygılanır fakat Savi, iyi bir şoför olduğunu çoktan kanıtlamıştır. Nityam ve Savi arasında gerçekleşen atışma aşkın başlangıcına mı işaret?

GİRİŞ 09.07.2024 12:49 GÜNCELLEME 09.07.2024 12:49

Her Halimle Sev 2.bölümde Nityam, annesine onun bulduğu kızla evleneceğini söyler. Annesi ise en uygun adayın Sonam olduğuna karar verir. Ablası Sonam'ın evleneceğini duyan Savi ise çok sevinir fakat Sonam'ın türlü oyunlarla bu evliliğe zemin hazırladığının farkında değildir. Savi gerçeği öğrenince ne yapacak?

Kanal 7 ekranlarına soluksuz izlenecek bir dizi daha geliyor. Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de siyasi deprem: Netanyahu Gallant'ı görevden almayı düşünüyor
Tam 68 bin kat daha güçlü! İşte 2024'te tanıtılan sıra dışı silahlar...