Her Halimle Sev 3.bölüm fragmanı: Sonam'la evlenmekten vaz mı geçti? Şok gelişme...

Her Halimle Sev 3.bölümde Nityam'ın aracına binen adam olduğunu anlayan Savi, ablasını bu evlilikten vazgeçmesi için uyarır fakat ablasının onu dinlemeye hiç niyeti yoktur. Nityam, Savi'yi görünce şaşırır. Nityam, Savi yüzünden vaz mı geçiyor?

GİRİŞ 10.07.2024 13:00 GÜNCELLEME 10.07.2024 13:00

Her Halimle Sev 3.bölümde Sonam, Savi'ye Nityam'ın etrafında dolaşmamasını söyler fakat ailelerin ilk tanışmasında gelin adayının Savi olduğu zannedilir. Yanlış anlaşılma hemen düzeltilir fakat Nityam bazı durumlardan rahatsızdır. Nityam'ın Sonam ve ailesi hakkında annesine söylediği şey neydi?

Kanal 7 ekranlarına soluksuz izlenecek bir dizi daha geliyor. Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'nin MYK toplantısı sona erdi! Ömer Çelik'ten sivil anayasa açıklaması
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...