TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa: Hayrimatör'den dev rekor! 2 milyondan fazla kişi...

TRT Çocuk’un sevilen kahramanlarının geçmişin ve geleceğin tam ortasında "dev" bir maceraya hazırlanmalarını konu alan TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa: Hayrimatör”, yılın ilk yarısında 2 milyon 825 bin 754 kişi tarafından izlenerek en çok izlenen film oldu.

TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa: Hayrimatör'den dev rekor! 2 milyondan fazla kişi...
TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa: Hayrimatör'den dev rekor! 2 milyondan fazla kişi...
GİRİŞ 20.07.2024 08:49 GÜNCELLEME 20.07.2024 08:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa: Hayrimatör” filmi yılın ilk yarısında gişedeki tüm filmleri geride bıraktı. Vizyona girdiği tarihten bu yana sayısız rekora imza atan Rafadan Tayfa Hayrimatör, yılın ilk yarısında en çok izlenen film oldu. Toplam 2 milyon 825 bin 754 kişi tarafından izlenen film tüm kategorilerde listenin zirvesinde yer aldı.

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’yle yollarını ayırıyor mu? Öyle bir yanıt verdi kiSıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’yle yollarını ayırıyor mu? Öyle bir yanıt verdi ki

Rafadan Tayfa’nın son macerasını aktaran TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa: Hayrimatör” filminin yönetmenliğini İsmail Fidan üstleniyor. Fidan, aynı zamanda filmin müziklerine de imza attı. Yapımın senaryosunu ise Arzu Yurtseven kaleme aldı.

RAFADAN TAYFA: HAYRİMATÖR'ÜN KONUSU:

Uzaya çıkan en genç insan olarak oldukça popüler olan Hayri'nin "Yüzyılın İcadı" olarak tanıttığı ve mühendislik harikası olarak tasarladığı "Hayrimatör", Zobi'nin de desteğiyle çalıştırılır; ancak bu kez de kötüler devreye girecektir. İcadın kötülerin ele geçirmesi halinde, tüm dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert'i bu kez hiç olmadığı kadar zorlu bir görev beklemektedir.

Sorgu'ya Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul geliyor! Metin Yazıcı rolüyle dönüyorSorgu'ya Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul geliyor! Metin Yazıcı rolüyle dönüyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kadir 1 ay önce Şikayet Et
    Izlemedim. Bu hayat pahaliliginda coluk cocugun rizkini bunlara yatirmak israfdir.
    Cevapla
  • anadolu... 1 ay önce Şikayet Et
    imamoğluna söyleyin bedavaya izletir. iki paket sigara almayın bilet parası çıkar... evde rafadan tayfayı seyrediyorlar mı o bedava ya da haberiniz var mı..?
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    trt, avrupa kupasında sınıfta kaldı. size para verip zoraki reklam mı yaptırıyor
    Cevapla
  • Vdeli 1 ay önce Şikayet Et
    Bu konuda gerekli açıklama yapılmıştı TRT'den değil yayını veren taraftan kaynaklanan bir durumdu. karalamak için hiç bir fırsatı kaçırmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor, Trezeguet'nin ayrılığını duyurdu
Osimhen rekorları altüst etti! Süper Lig devi dahil 16 takımı solladı