Show TV'ye 2024'e damgasını vuracak dizi geliyor! Siyah Kalp'le ekrana kilitleyecek

Birbirinden iddialı işlere imza atan Show TV, bir dizi projesini daha görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Yıldız isimlerin bir araya geleceği Siyah Kalp, yakın bir zaman sonra izleyici kitlesine merhaba diyecek.

Show TV'ye 2024'e damgasını vuracak dizi geliyor! Siyah Kalp'le ekrana kilitleyecek
Show TV'ye 2024'e damgasını vuracak dizi geliyor! Siyah Kalp'le ekrana kilitleyecek
GİRİŞ 12.07.2024 15:17 GÜNCELLEME 12.07.2024 15:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Projelerine bir yenisini daha ekleyen Show TV, şimdi de Siyah Kalp dizisini piyasaya sürecek. Yakında ekran macerasına atılacak olan Siyah Kalp, gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesiyle seyircisini ekrana kilitleyecek.

Kurtlar Vadisi’ne imza atan Osman Sınav’dan Kör Nokta geliyor! Kadroda bomba isimler varKurtlar Vadisi’ne imza atan Osman Sınav’dan Kör Nokta geliyor! Kadroda bomba isimler var

Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Siyah Kalp dizisine ilişkin merak edilen detaylar gün yüzüne çıktı. Uluç Bayraktar'ın yönetmelik koltuğunda oturduğu Siyah Kalp'in çekimleri Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekilecek.

Senaryosunu Yıldız Tunç'un kaleme aldığı Tims&B Productions imzalı Siyah Kalp projesinin oyuncu kadrosu da netlik kazandı. Aşk, intikam ve tutkunun çarpıştığı, sırlarla dolu bir aileyi gözler önüne sermeye hazırlanan Siyah Kalp’in oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Ece Uslu, Aras Aydın, Leyla Tanlar,  Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Sema Çeyrekbaşı, Işıl Yücesoy.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • verme 2 ay önce Şikayet Et
    allah dan dizi filmlerim var hayal dunyasinda yasayip gidiyoruz hayal kurarak
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yahu dizi insanların anlık sorunlarına eğilirse hayatın içinden olur.Zengin kulübü üyelerinin aşk hayatı milleti igilendirmiyor.Senaristler bunu hala algılayamıyor malesef.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Dizi isminden 3 bölüm sonra final yapacağı belli oluyor
    Cevapla
  • Eyvah! 2 ay önce Şikayet Et
    aşk... intikam... tutku... Desenize şuna: Türk aile yapısına yeni bir darbe daha inecek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CANiK, yeni ürünü TTI COMBAT ile ICA’den yeni başarı!
Rusya'dan Kursk'ta püskürtme operasyonu