Emanet 700.bölüm fragmanı: Geri adım atmaya hiç niyeti yok! Dik duruşunu bozmadı

Sevilen dizi Emanet 700.bölümde ailesi Poyraz'ın hatasından dönmesini ister fakat Poyraz geri adım atmaz ve karısının arkasında olduğunu tekrar dile getirir. Poyraz'ın kararlı tavrı karşısında ailesi geri adım atacak mı?

GİRİŞ 11.07.2024 11:47 GÜNCELLEME 11.07.2024 11:47

Emanet 700.bölümde Nana'ya yapılan suçlamaların ardından Poyraz ve Nana atölyede yaşamaya başlar. Şartlar ne olursa olsun Nana'ya sevgisini göstermekten vazgeçmeyen Poyraz, aldığı karardan dönmeye niyeti yoktur. Öte yandan Cansel, Nana'ya attığı iftiranın şantajına maruz kalır. Cansel'in iftirası açığa mı çıkıyor?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yahya Sinwar'ın sırrı ortaya çıktı! İsrail onu bu yüzden bulamıyor
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi