Kurtlar Vadisi’ne imza atan Osman Sınav’dan Kör Nokta geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak

Çok uzun yıllar önce final yapmış olmasına rağmen halen yankılarını hissettiren Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Osman Sınav, ‘Kör Nokta’ isimli yeni diziyi ATV ekranlarına getirecek.

Kurtlar Vadisi’ne imza atan Osman Sınav’dan Kör Nokta geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak
Kurtlar Vadisi’ne imza atan Osman Sınav’dan Kör Nokta geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak
GİRİŞ 26.08.2024 16:18 GÜNCELLEME 26.08.2024 16:19
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Pusat, Acı Hayat, Sakarya Fırat ve Sen Anlat Karadeniz gibi rekortmen projelere imza atan Osman Sınav’dan çok konuşulacak bir proje daha geliyor. Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın faaliyetine başlangıç yapmaya hazırlanan Kör Nokta dizisi izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatacak.

Show TV'ye 2024'e damgasını vuracak dizi geliyor! Siyah Kalp'le ekrana kilitleyecekShow TV'ye 2024'e damgasını vuracak dizi geliyor! Siyah Kalp'le ekrana kilitleyecek

İsmail Ege Şaşmaz ve Rabia Soytürk’ün başrollerini üstlendiği Kör Nokta dizisinin çekimleri ise Yusuf Ömer Sınav eşliğinde gerçekleştirilecek. Didem Kaplan ile Funda Alp’in senaryosunu yazdığı Kör Nokta projesi büyük bir trafik kazasın sonrası yaşanan aşk, ihanet ve entrika olaylarını gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

ATV’nin Sinegraf imzalı yepyeni dizisi Kör Nokta’da senaryo icabı Gece ile Aslım karakterleri, suçun ve suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasından sonra verilecek adalet savaşında birbirlerine aşık olacaklar.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 36
  • Vatandaş 4 gün önce Şikayet Et
    Geç onu tutmaz bu dizo
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Tutmaz
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Cinayet mafia öldürme ihanet öte taraftan bixe uymayan aile yaşantıları cocuklarımıza luzumsuz özentiler......yetet artık. Ekmek teknesi gibi yeşil deniz gibi gönül dağı gibi filimleri özledik.
    Cevapla
  • Azad 1 ay önce Şikayet Et
    Ne aşkı ya yaz dizisi olacak sanırım yapın bi edho
    Cevapla
  • Globertrotter 1 ay önce Şikayet Et
    Vadi hayatın içinden bir dizi oyuncu değişikliği yapılıp devam etmeli
    Cevapla
  • Avnil 1 ay önce Şikayet Et
    Eski tat vermez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay: Ölen balıklar buraya ait değil, gemilerle taşındı
Kiracılar dikkat, itiraz süresi 7 gün! Sahte imzalı tahliye oyunu!