Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Engin Altan Düzyatan, Milyoner Aile ile ezberleri bozacak!

Uzun dönemdir televizyon ekranlarından uzak kalan Engin Altan Düzyatan, ATV’de ekran serüvenine başlayacak Milyoner Aile isimli yarışma programıyla ortalığı kasıp kavuracak.

Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Engin Altan Düzyatan, Milyoner Aile ile ezberleri bozacak!
Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Engin Altan Düzyatan, Milyoner Aile ile ezberleri bozacak!
GİRİŞ 18.07.2024 12:12 GÜNCELLEME 18.07.2024 12:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul ve Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı gibi dönem dizileriyle geniş bir coğrafya üzerinde adını duyurmayı başaran Engin Altan Düzyatan, yeni adresiyle hayranlarını ters köşe yaptı. Son olarak Çöp Adam dizisinde rol aldığı ''Tamer Yılmaz'' karakteriyle izleyenlerin ilgi odağına yerleşen Engin Altan Düzyatan, verdiği aranın ardından Milyoner Aile projesiyle anlaştı.

Engin Altan Düzyatan, ATV ekranlarında toplamda 4 ailenin yarışacağı ve 14 soruda ödüllerin katlanacağı Milyoner Aile projesinin sunuculuk koltuğunda oturmaya hazırlanıyor. ATV'nin şimdiden merak ve heyecan içerisinde beklenen yarışma programı Milyoner Aile'de konsept gereği en hızlı ve doğru şekilde sorulara yanıt veren aile öne geçecek.

Kendilerine yöneltilen soruları hızlı ve doğru bir şekilde yanıtlandıran aile, Milyoner Aile'nin büyük ödülü olan 500 bin TL'yi kazanacak. Tüm bunların yanı sıra yarışmada sonuncu olan aile bile, kasasında biriken ödülle yarışmadan ayrılacak ve en düşük puanlı ailenin yerine ise yeni bir aile geçecek.

Bilindiği üzere Engin Altan Düzyatan oyunculuk kariyerinde Kurşun, Cinayet, Son, Bir Bulut Olsam, Cesaretin Var Mı Aşka, Koçum Benim gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran projelerde başrolü üstlenmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Engin bey size tarihi bir rol daha güzel yakışır yeni dizilerde görmek istiyoruz mesela Kosava Meydan Muharebesi
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 ay önce Şikayet Et
    Milyoner değilmiş işte, 500 bin bir tv programı için düşük bir ödül.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 ay önce Şikayet Et
    Ne yarşması tarihi kahramları oynasın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan skandal atama! Kuzuyu kurda emanet etti
Biden'den Netanyahu'ya son dakika emri: Geri çekilin!