Kanal 7'den 15 Temmuz Destanı Özel programı geliyor! Kahraman şehitlerimiz için...

Kanal 7, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi’nin sekizinci yıl dönümünde, o gece vatanları uğruna canlarını feda eden şehitleri 15 Temmuz Destanı Özel yayınıyla yad ediyor.

GİRİŞ 12.07.2024 15:42 GÜNCELLEME 12.07.2024 15:42

Muhsin Bay’ın sunumu ve Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbet ve dualarıyla ekrana gelecek programda, şehitlerin ruhlarına Kur’an-ı Kerim okunurken böyle günlerin bir daha yaşanmaması için dualar edilecek.

Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında gerçekleşecek 15 Temmuz Destanı Özel programında; demokrasi şehitleri için Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ilahiler ve mevlidi şerif okunacak. Ellerin semaya açılacağı gecede, tüm kalpler vatanından taviz vermeyen şehitler ve vatanseverler için atacak, Anadolu ruhunun şahlanışıyla kazanılan demokrasi zaferi anılacak.

Vatanları için canlarını feda eden aziz şehitlerimize vefa ve minnet gününde 15 Temmuz Destanı Özel programı, 15 Temmuz Pazartesi akşamı 21:20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den nokta atışı katliam: Balkonda oturan Filistinli ve evi hedefte
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...