Her Halimle Sev 5.bölüm fragmanı: Savi'nin başı belaya giriyor! Kurtulabilecek mi?

Her Halimle Sev 5.bölümde birilerinden kaçan bir çifti para karşılığı götürmeyi kabul eden Savi'nin başı derttedir. En iyi arkadaşı olan aracının önü kesilen Savi, Nityam'dan yardım ister fakat Nityam'ın umurunda değildir. Savi nasıl kurtulacak?

GİRİŞ 12.07.2024 12:45 GÜNCELLEME 12.07.2024 12:45

Her Halimle Sev 5.bölümde Nityam, Savi'ye karşısına çıkmaması için uyarıda bulunur. Savi'nin ise istemeden de olsa sürekli Nityam'la yolları kesişir. Başı belada olan bir çifti para karşılığı götüren Savi'nin karşısına bu kez de Nityam çıkar.

Savi'nin aracı ateşe verilmek üzeredir fakat Nityam'ın derdi fabrikasına ulaşabilmektir. Peki, Savi en iyi arkadaşı Çatri Prasad'ı kurtarabilecek mi?

Kanal 7 ekranlarına soluksuz izlenecek bir dizi daha geliyor. Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi