Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan ayrılıyor mu? 4 yıldır TRT1 dizisinde başroldeydi

Dört yıldır Gönül Dağı dizisinde oyunculuk kariyerini devam ettiren Berk Atan’la ilgili hüsran yaşatacak bir iddia ileri sürüldü. Gönül Dağı’ndaki performansıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran Berk Atan’ın ekipten gideceği söylentisi yayılmaya başlandı.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan ayrılıyor mu? 4 yıldır TRT1 dizisinde başroldeydi
Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan ayrılıyor mu? 4 yıldır TRT1 dizisinde başroldeydi
GİRİŞ 19.07.2024 14:45 GÜNCELLEME 19.07.2024 14:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana Gönül Dağı ailesinin bir parçası olan Berk Atan hakkında kimsenin beklemediği bir iddia ortaya atıldı. Üstlendiği ‘Taner Kaya’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Berk Atan’ın Gönül Dağı’yla yollarını ayıracağı söylentisi yayıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Berk Atan'ın İstanbul’daki düzeninden ve ailesinden daha fazla ayrı kalmamak için Gönül Dağı'nın 5.sezonunda yer almamayı düşündüğü konuşuluyor. 5.yıl anlaşmasını henüz imzalamadığı bilgisine ulaşılan Berk Atan'ın Gönül Dağı'na bir sezon daha devam edip etmeyeceği şimdilik belirsizliğini korurken sıkı takipçileri tarafından da merak konusu haline geldi.

Şimdilerde Gönül Dağı'ndan ayrılacağı konuşulan Berk Atan geçmiş dönemde, Cennetin Gözyaşları, Dayan Yüreğim, Güneşin Kızları, Altındağlı ve Her Şey Yolunda gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Kesinlikle izlemem 1 ay önce Şikayet Et
    İzlemem kesinlikle
    Cevapla
  • Murat soner 1 ay önce Şikayet Et
    Berk Atan giderse izlemem
    Cevapla
  • Kevser 1 ay önce Şikayet Et
    Berk atan giderse filmin Bir özelliği kalmaz izlemem gönüllere taht kuran herşeye çözüm üreten sevilen kişi tabi Berk gelmek istemez olabilir çünkü çok yordular haklı da canı sağolsun
    Cevapla
  • Selin evin 1 ay önce Şikayet Et
    Taneri çok severim inşallah gitmez selma ya başka oyuncu yakışmaz
    Cevapla
  • Yıldız 1 ay önce Şikayet Et
    Berk atan giderse bende izlemem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte ülke puanında son durum! Türkiye için tehlike çanları
Servetleri dünyaya yön veren 5 aile! En zenginler...