Nefes 5.bölüm fragmanı: Kiran'ın evlilik şartı kabul edilecek mi? Heyecan yükseliyor!

Nefes 5.bölümde Kiran, Zarbab ve ailesine yirmi milyon rupilik dudak uçuklatan bir mehir şartı koyar. Zarbab'ın ailesi bu şartı kabul edecek mi yoksa düğün iptal mı olacak?

GİRİŞ 15.07.2024 12:09 GÜNCELLEME 15.07.2024 12:09

Nefes 5.bölümde Kiran, Zarbab'tan para koparmanın peşindeyken Zarbab'ın kardeşi Süheyb, Ujala ile tanışmanın derdindedir. Süheyb, Ujala'nın yanına giderek selam verir ve kendisini tanıtır. Ujala ve Süheyb arasında yeni bir aşk mı başlıyor?

Kanal 7 ekranlarında sürükleyici bir hikaye başlıyor. Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşacak.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'ezan' çıkışı! Peki gerçek ne?
Tecavüzü normal gizli çekimi tuhaf karşıladılar! İşte İsrail TV'si