Alparslan Büyük Selçuklu’dan Rengi Gül dizisine yılın transferi! Sezona damga vuracak

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu projesiyle kameralar karşısına geçen Kayra Zabcı, Rengi Gül dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan Rengi Gül dizisine yılın transferi! Sezona damga vuracak
Alparslan Büyük Selçuklu’dan Rengi Gül dizisine yılın transferi! Sezona damga vuracak
GİRİŞ 10.08.2024 16:20 GÜNCELLEME 10.08.2024 16:20

Kanal D'nin O3 Medya ile Royal Pictures imzalı yepyeni projesi Rengi Gül'ün oyuncu kadrosuna Alparslan Büyük Selçuklu'nun sevilen siması dahil edildi. Üstlendiği 'Seferiye Hatun' karakteriyle popülaritesini artıran Kayra Zabcı, Ayhan Özdemir'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek Rengi Gül'le anlaştı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yanı sıra Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin, Gülperi ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran projelerde yer alan Kayra Zabcı'nın yeni rolü belli oldu.

Kayra Zabcı, günlük dizi formatında yayın faaliyetine başlayacak Rengi Gül'de 'Yasemin' karakteriyle izleyiciyi etkisi altında bıraktıracak. Çekimleri İstanbul'da yapılacak olan ve sıcak bir mahalle hikayesini gözler önüne sermeye hazırlanan Rengi Gül dizisi yeni sezonda seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra şimdiden merak konusu olan Rengi Gül dizisinin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Nilgün Kasapbaşoğlu, Emir Gülsever, Doğaç Gözüdeli, Ferah Nesrin Yıldırım, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Öznur Kula, Elif Naz Sabuncu, Savaş Alp Başar Doğaç, Sibel Salihoğlu, Elif Sümbül Sert ve Zelal Barlas.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakırlı tıp öğrencisi Milyoner'e damga vurdu!
Marmaray'da kadın yolcu ile güvenlik arasında kavga: Eşim gelecek mahvettireceğim