Emanet 705.bölüm fragmanı: Poyraz bunu duymasın! Bu itiraf eğer kulağına giderse...

Sevilen dizi Emanet 705.bölümde Nana'yı garson olarak işe alan Semih, ona aşık olduğunu Cansel'e söyler. Cansel ise Semih'i sert bir dille uyararak bunun Poyraz'ın kulağına gitmemesini söyler. Poyraz bunu öğrenince ne yapacak?

GİRİŞ 16.07.2024 11:59 GÜNCELLEME 16.07.2024 11:59

Emanet 705.bölümde Nana'ya kör kütük aşık olan Poyraz onu gözünden bile sakınır. Hayallerindeki kadının gözlerini çizen Poyraz, aslında Nana'nın gözlerini çizmiştir. Nana ise Poyraz'ın onu ne denli sevdiğini her gün biraz daha öğrenir. Nana'ya aşık olduğunu söyleyen Semih ise ateşle oynuyordur. Bu durum Poyrazın kulağına gidecek mi?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kızıldeniz'de el konulan "Galaxy Leader"da Mevlid Kandili coşkusu
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...