Diriliş Ertuğrul’un Vasilyus’u Çağdaş Onur Öztürk, Bir Aşk Masalı'yla el sıkıştı!

Seneler önce TRT1 ekranlarına damgasını vuran Diriliş Ertuğrul projesinde rol alan Çağdaş Onur Öztürk, bu kez Bir Aşk Masalı dizisine evet dedi.

Diriliş Ertuğrul’un Vasilyus’u Çağdaş Onur Öztürk, Bir Aşk Masalı'yla el sıkıştı!
Diriliş Ertuğrul’un Vasilyus’u Çağdaş Onur Öztürk, Bir Aşk Masalı'yla el sıkıştı!
GİRİŞ 17.07.2024 13:52 GÜNCELLEME 17.07.2024 13:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Recai Karagöz’ün yönetmenliğini üstlendiği Bir Aşk Masalı dizisi ekibine Diriliş Ertuğrul’un hafızalardan silinmeyen ismi getirildi. Senaryosunu Emre Özdür’ün yazdığı ve yeni sezonda yayın hayatına adım atacak Bir Aşk Masalı dizisi için Çağdaş Onur Öztürk’le el sıkışıldı.

Bilindiği üzere 2016 – 2017 arasında Diriliş Ertuğrul’da oynadığı ‘Tekfur Vasilyus’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Çağdaş Onur Öztürk’ün yeni rolü netlik kazandı. Başrollerini Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in paylaşacağı TMC Film imzalı Bir Aşk Masalı’nın yeni transferi Çağdaş Onur Öztürk, ‘Aziz Cem’ karakteriyle izleyici kitlesini ekrana kilitleyecek.

Çağdaş Onur Öztürk, son olarak geçtiğimiz aylarda final yapan Ömer projesinde rol aldığı ‘Nevzat karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sevilen isim geçmiş dönemde de Sakarya Fırat, Böyle Bitmesin, Kuzey Güney, Avlu, Akrep, Sevmek Zamanı, Sipahi gibi projelerde oyunculuk performansı sergilemişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Dizi Çöplüğü 1 ay önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrulun efsanesi bu mu. Allah Allah. Yahu Engin Altan bile artık iş yapamıyorken bu vatandaşın neresi efsane olacakta yeni diziyi sürükleyecek. 5-10 bölüm sonra final
    Cevapla
  • halil duman erzincan 1 ay önce Şikayet Et
    10 bölüm çok
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca artık kimse oyuncunun peşinde değil önemli olan senaryo.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli eski Tümgeneralden itiraf! 'İsrail uçurumun dibine düşebilir'
Servetleri dünyaya yön veren 5 aile! En zenginler...