Nefes 7.bölüm fragmanı: Süheyb, Ujala defterini kapadı mı? Ayrılık zilleri çalıyor!

Nefes 7.bölümde Süheyb, annesine Ujala'dan vazgeçtiğini söyler. Annesi ise bu habere çok sevinir çünkü Kiran'ın ailesinden hoşlanmamıştır. Kiran ve annesi ise Ujala'ya Süheyb'ten vazgeçmesi için baskı yapar. Peki, Ujala ne yapacak?

GİRİŞ 17.07.2024 11:50 GÜNCELLEME 17.07.2024 11:50

Nefes 7.bölümde teyzesi, Ujala'yı kapıda birisiyle gördüğünü söyler ve ona tokat atar. Süheyb'den uzak durması gerektiğini söyleyen teyzesi, Kiran'ın evliliğinin tehlikeye düştüğünü düşünür. Ujala ise teyzesine tepki göstererek Kiran'ın yalanlarının ortaya çıkmaması için kendisine baskı yapıldığını söyler. Ujala ve Süheyb aşkı başlamadan bitiyor mu?

Kanal 7 ekranlarında sürükleyici bir hikaye başlıyor. Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşacak.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK propagandasına geçit yok: 6 kişi gözaltında! Aralarında DEM'li yöneticiler de var...
Dolara büyük darbe! IMF açıkladı: Yüzde 71'den yüzde 59'a geriledi