Her Halimle Sev 8.bölüm fragmanı: Yalanları tek tek ortaya dökülüyor! Ortalık karıştı

Her Halimle Sev 8.bölümde Sonam'ın nişan vaadiyle kandırdığı kişi elinde silahla Sonam'ın karşısına dikilir. Neye uğradığını şaşıran Sonam, tüm gerçekleri anlatacak mı?

GİRİŞ 17.07.2024 12:15 GÜNCELLEME 17.07.2024 12:15

Her Halimle Sev 8.bölümde Savi, ritüel başlamadan önce Sonam'ın Nityam'a uygun olmadığını ve karakter olarak uyuşmadıklarını annesine söyler. Gerçeği öğrenen annesi, bu durumu dünürüne söylemek zorunda kalır. Gerçekleri öğrenen kayınvalide ise şok geçirir. Sonam ve Nityam'ın evliliği bozuluyor mu?

Kanal 7 ekranlarına soluksuz izlenecek bir dizi daha geliyor. Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte ülke puanında son durum! Türkiye için tehlike çanları
Cumhuriyet gazetesinden ‘galiba’ kaynaklı manşet