Emanet 706.bölüm fragmanı: Kıskanma sırası Nana'da! Yakınlıklarından rahatsız oluyor

Sevilen dizi Emanet 706.bölümde ortaya çıkan gizemli patron Ecem, Nana'nın sinirlerini bozar. Poyraz ve Ecem'in koyu sohbeti Nana'yı kıskançlık krizine sokar. İşini bile yarıda bırakıp eve gelen Nana, Poyraz'ın dikkatini çekebilecek mi?

GİRİŞ 17.07.2024 12:28 GÜNCELLEME 17.07.2024 12:28

Emanet 706.bölümde Poyraz, gizemli patronu tahmin etmeye çalışırken patron birden atölyeye girer ve tam da Poyraz'ın tarif ettiği gibi birisi çıkar. Ecem ve Poyraz iyi anlaşır hatta samimi sohbetlere kadar varan güzel bir iletişim kurarlar. Nana ise bu samimiyetten rahatsız olur. Poyraz, Nana'yı bilerek mi kıskandırıyor?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti! Yeni rota UEFA Avrupa Ligi
Servetleri dünyaya yön veren 5 aile! En zenginler...