TRT dijital platformu Tabii’ye kod adı Yankı geliyor! Herkes bu diziyi konuşuyor

TRT’nin dijital platformu tabii’ye dizi severlerin dikkatini çekecek bir proje geliyor. Kaliteli projeleriyle adından söz ettiren tabii için kod adı ‘Yankı’ isimli dizi çekilecek.

TRT dijital platformu Tabii’ye kod adı Yankı geliyor! Herkes bu diziyi konuşuyor
TRT dijital platformu Tabii’ye kod adı Yankı geliyor! Herkes bu diziyi konuşuyor
GİRİŞ 31.08.2024 09:22 GÜNCELLEME 31.08.2024 09:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT’nin büyük ilgi gören dijital platformu tabii, dizilerine bir yenisini daha eklendi. Fatih Mahmut Altay’ın yapımcısı olduğu Heybe Film imzalı kod adı ‘Yankı’ dizisi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Toplamda 10 bölümde oluşması planlanan kod adı ‘Yankı’ projesi “Banka soymanın en kolay yolu nedir? Banka sahibi olmaktır” sloganıyla yola çıkıyor. Başrollerini Sinem Ünsal ile Cihangir Ceyhan ikilisinin paylaşacağı kod adı Yankı hem konusuyla hem kadrosuyla seyir zevki yaşatacak. Senaryosunu Ozan Aksungur, Oğuz Ayaz ve Ozan Ayaz’ın kaleme aldığı kod adı Yankı’nın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Şimdiden merakla beklenen projenin kadrosunda Erkan Petekkaya, Ragıp Savaş, Duygu Sarışın, Şencan Güleryüz, Erdal Küçükkömürcü, Emre Gençtürk, Nisa Tekçe, Hakan Eratik, Hakan Yufkacıgil, Deniz Sarıbaş, Cenan Çamurdu, Burçin Yıldırım, Erdem Ergüney, Okday Korunan, Yunus Emre Özcan, Mehmet Avdan yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Ali 3 gün önce Şikayet Et
    tabii uygulaması artık paralı oldu
    Cevapla
  • Hasan Fehmi 1 ay önce Şikayet Et
    Bizlerde evdekilerle beraber haftalardır bu müjdeli haberi bekliyorduk!
    Cevapla
  • Recep- 1 ay önce Şikayet Et
    Nerede o eğitici , öğretici , sağduyulu, neşeli diziler her şey kin, nefret , ihtiras maddiyat kız yaşam özentisi oldu maalesef
    Cevapla
  • Dursun 1 ay önce Şikayet Et
    Kim konuşuyor. Ben ilk kez şimdi duydum.
    Cevapla
  • Hakikat 1 ay önce Şikayet Et
    Yarım yamalak bir dizi daha geliyor desenize sezon bitince iki yıl ara veren baska bir platform varmıdır bilmem mevlana yarım kaldı unutuldu
    Cevapla
  • Orhan 1 ay önce Şikayet Et
    Artık diziler koştur koştur çekilmiyor . Özellikle platformlarda ..daha kaliteli ve ağırdan her sezon 10 bölümle ..bir nevi uzun sinama gibi...zaten her hafta dizi yetistircez diye Kenan imirzali dizi işini bitirdi...sosyal hayat yok diyordu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg almak isteyenlere kolaylık: Eylül ayına özel faizsiz kredi kampanyası başladı
Bakan son noktayı koydu: Özelleştirme olmayacak