Emanet 707.bölüm fragmanı: Ecem'in Poyraz'ın hayatına girişi Nana'ya iyi gelmedi!

Sevilen dizi Emanet 707.bölümde Nana, Poyraz'a yemek getirdiği esnada Ecem ve Poyraz'ın dip dibe çalıştığını görür. Ecem'in Poyraz'a yaklaşmasını engellemeye çalışan Nana'nın tavırları Poyraz'ın dikkatini çeker. Nana, Ecem'den nasıl kurtulacak?

GİRİŞ 18.07.2024 14:18 GÜNCELLEME 18.07.2024 14:18

Emanet 707.bölümde Poyraz'ı deli gibi kıskanan Nana, kıskandığını inkar etse de davranışları aksini söyler. Ecem ise Poyraz'la çalışmaktan çok memnundur ve gece saatlerinde bile yarın kaçta iş başı yapacağını mesaj atarak sorar.

Bunu gören Nana, sinirden deliye dönse de kıskandığını belli etmemeye çalışır. Poyraz ise Nana'nın onu kıskandığının farkındadır fakat Ecem'le arasına mesafe koymamaya devam eder. Nana, Ecem'i Poyraz'dan uzaklaştırabilecek mi?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: Ciddi bir karalama var
Türkiye'nin en zengin isimleri güncellendi! İşte o isimler...