Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Kör Nokta’ya dev transfer! Hızır Ali’ydi, Kerem olacak

Kiralık Aşk, Yalnız Kurt, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Gülümse Kaderine ve Yüz Yıllık Mucize gibi projelerde kameralar karşısına geçen Yalçın Hafızoğlu, Kör Nokta dizisiyle el sıkıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Kör Nokta’ya dev transfer! Hızır Ali’ydi, Kerem olacak
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Kör Nokta’ya dev transfer! Hızır Ali’ydi, Kerem olacak
GİRİŞ 01.09.2024 17:05 GÜNCELLEME 01.09.2024 17:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son olarak Yüz Yıllık Mucize projesinde ekran önüne çıkan Yalçın Hafızoğlu, yepyeni projesiyle ortalığı kasıp kavurdu. 2016’dan bu yana oyunculuk kariyerini hız kesmeden sürdüren Yalçın Hafızoğlu, Osman Sınav imzalı Kör Nokta dizisiyle yollarını birleştirdi.

Arka Sokaklar’da 18 yıl aradan sonra büyük ayrılık! Projeden çekildi, yerine gelen ise...Arka Sokaklar’da 18 yıl aradan sonra büyük ayrılık! Projeden çekildi, yerine gelen ise...

Bilindiği üzere yayınlandığı dönemde reytingleri altüst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol aldığı ‘Hızır Ali Çakırbeyli’ karakteriyle ön plana yerleşen Yalçın Hafızoğlu, Kör Nokta’yla izleyici karşısına geçecek.

Oyunculuk tecrübesini ilk defa Kiralık Aşk projesiyle kazanan Yalçın Hafızoğlu, Kör Nokta projesinde Kerem Sayman karakteriyle farklı bir soluk kazandıracak. Yusuf Ömer Sınav’ın yönettiği, Didem Kaplan ve Funda Alp’in yazdığı Kör Nokta projesinde olayların seyrini değiştirecek.

Kör Nokta’nın yeni transferi Yalçın Hafızoğlu; Yüz Yıllık Mucize’de ‘Cem’, Yalnız Kurt’ta ‘Barış Serbey’, Gülümse Kaderine’de ‘Can’, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Hızır Ali Çakırbeyli’ ve Kiralık Aşk’ta ‘Selim’ karakteriyle seyircisini ağırlamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Halit 1 hafta önce Şikayet Et
    EDHO gibisi bi daha gelmez çünkü hizirin Annesi öldü
    Cevapla
  • Yorumcu 1 ay önce Şikayet Et
    kimse boşuna uğraşmasın EDHO dizisi gibi hiçbir dizi tutmaz.
    Cevapla
  • Fatih Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi dizi KURTLAR VADİSİ'dir
    Cevapla
  • Muammer Özel 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle efsane diziydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır'dan Netanyahu'nun açıklamalarına tepki: Reddediyoruz!
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi